new valley singers

VOCALGROEP - NIJVERDAL

biografie

Ontstaan in 1969 als gospelgroep, groeiden de New Valley Singers in 45 jaar uit tot een veelzijdige vocalgroep. Van klassiek tot pop, van ballads tot rock en van close harmony tot swing, alle soorten muziekstijlen zijn in de loop der jaren aan bod gekomen. Dat maakt dat het repertoire afwisselend is en een breed publiek aanspreekt.

De New Valley Singers hebben in de afgelopen jaren vele optredens verzorgd in diverse theaters in Nederland en hun medewerking verleend aan optredens van o.a. Ernst Daniël Schmid en Jan Vayne.

 

De laatste jaren treedt de groep steevast op in het tweede weekend van november op de vrijdag- en zaterdagavond met een geheel nieuw programma, waarbij de repertoirekeuze gekoppeld is aan een thema.

Zo was in 2012 'Here, there and everywhere' het thema, met songs als New York van Frank Sinatra en Liefs uit Londen van Bløf. In 2013 stond de show in het teken van het 'huiskamergevoel', waarbij de groep steeds in verschillende, vaak kleine settings nummers als Love you more van Racoon, I'm not so tough van Ilse DeLange en Desperado van The Eagles ten gehore werden gebracht.

 

In 2014 bleven de New Valley SIngers dichter bij huis met het thema: Made in Holland. Het avondvullende programma bestond uit Nederlandstalig werk van bijvoorbeeld Doe Maar en Ramses Shaffy,  maar ook Engelstalige nummers van Nederlandse artiesten zoals You van Ten Sharp en Venus van Shocking Blue.

Echt indruk maken de New Valley Singers met een capella nummer zoals 'Onbewoonbaar verklaard' van Marco Borsato en het 'Harlekijnlied' van Herman van Veen. 

New Valley Singers groepsfoto


even voorstellen
 

Zangers

Sopranen: 

Naam persoon

Naam persoon

Naam persoon

Naam persoon


Alten: Aniek Lamberink, Anja Morsink, Rianda Dubbink, Irma Munsterman

Tenoren: Marco ten Pas, Erwin Nijhoff, Gerlof Rutgers

Bassen: Jan van der Kolk, Albert ter Haar, Peter Daane


Combo

Slagwerk, muzikale leiding comboBouke van Olst, 

Gitaar: Henk Bootsveld

Basgitaar, contrabasWim Valk 

Toetsen: Joshua Joseph


Geluid en techniek

Christiaan van Essen

Dinand Heuver


De algehele muzikale leiding is in handen van Karlijn Kunnen

Copyright © 2019 New Valley Singers. Alle rechten voorbehouden.